A început Anul Cocosului de Foc. Pe cine favorizeaza si cine va fi dezavantajat in acest an?

anul cocosului

Anul Cocosului de Foc a început pe data de 28 ianuarie 2017 și se va sfârși pe data de 15 februarie 2018. Specialiștii în astrologie spun că acest an va fi favorabil pentru persoanele muncitoare și serioase, recompensând munca, buna organizare și rigurozitatea.  În ordinea zodiilor din horoscopul chinezesc, zodia cocosului este cea de-a zecea; conform tradiției chinezești ordinea zodiilor este dată de ordinea în care animalele spirituale simbolice s-au arătat în fața lui Budha. Persoanele năcute în anul cocosului sunt persoane cu un puternic simţ al observaţiei, muncitori, plini de resurse, curajoşi şi talentaţi.

Anul Cocosului este considerat un an al orgoliilor și al conflictelor, întrucât cocoșul tânjește după conflicte; îi place foarte mult să critice. În 2017, comunicarea va juca un rol deosebit de important în rezolvarea situațiilor contradictorii. Anii Cocoşului sunt rare ori plictisitori, aşa că vom avea parte de multă acţiune.

Anul 2017 va fi un an foarte exigent în ceea ce privește respectul față de lege și autorități, iar din acest motiv abaterile de la lege vor fi sancționate. În anul Cocosului nu sunt recomandate acțiunile speculative de orice fel, fiindcă sunt mult mai riscante decât de obicei și pot genera pierderi financiare importante.

În schimb, în anul Cocosului, vor obține recompense deosebite toți cei care au calitățile acestei păsări și anume: loialitate, seriozitate, putere de muncă. În anul Cocosului fiecare va primi ceea ce merită.

În Anul Cocosului de Foc trebuies ă ne bazăm exclusiv pe noi înșine și pe abilitățile noastre. Anul 2017 va fi un an în care fiecare își cunoaște locul și valoarea și cunoaște foarte bine potențialul adversarilor.

În 2017 vor fi multe schimbări substanțiale în zona senzuală și psiho-emoțională. Cocoșul este o creatură geloasă, iar gelozia poate distruge chiar și relațiile solide. Așadar mare atenție în 2017 la emoții, care au tendința de a fi exacerbate pentru că sunt influențate de Lună, Neptun și Pluto.


Pentru înscriere la cursurile de dezvoltare personala ”Mind4You” completati formalul de mai jos!

Va rugam sa completati corect adresa de email!

  Nume

  Prenume

  Orasul in care locuiti

  Varsta

  Profesia

  Adresa de email

  Telefon

  Ati mai participat la alte cursuri de dezvoltare personala (Da/Nu)

  Care sunt ultimile studii pe care le-ati absolvit:
  LiceuFacultatePostuniversitareDoctorale

  Views – 3510

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.