Ce este deochiul? Ce sunt atacurile energetice?

deochiul

Atacurile energetice sau deochiul (forma populară) există în realitate și se practică atât conștient (intenționat) cât și inconștient. Despre existența unor câmpuri energetice negative pe care oamenii le transmit din cauza emoțiilor negative s-a tot vorbit, însă cel dintâi care a emis o teorie a existenței în corpul uman a unei forme de energii negative a fost Conan Doyle (autorul aventurilor lui Sherlock Holmes, care totodată a fost și un vestit medium). Acesta a denumit această formă de energie negativă ”ectoplasmă” (în greaca veche, prefixul ”ecto” înseamnă ”exterior”). Ectoplasma este emisă din anumite zone ale creierului uman, când acesta se află în anumite stări: iritare, oboseală sau neliniște.

 

Zonele responsabile de producerea ectoplasmei au fost identificate de neurologi și neurofiziologi abia acum câteva decenii. Când aruncăm o vorbă rea, o formulare nelalocul ei, nu ne gândim niciodată în ce se poate transforma aceasta pentru cei din jur și, cu atât mai puțin, ce se petrece cu noi.

Ce este deochiul?

Când omul este furios, supărat, iritat sau puternic ofensat, acesta transmite ectoplasma către o persoană anume sau în mediul înconjurător, creând un câmp energetic negativ. Formațiunile de ectoplasmă agresivă pătrund în corpul victimei și, în funcție de nivelul de protecție sau de nivelul de spiritualitate al persoanei respective, aceasta se poate îmbolnăvi sau resimți o stare generală proastă. Uneori ectoplasma poate chiar ucide.

Aceasta reprezintă, de fapt, agresiunea energetică echivalenta cu ”deochiul”. Victima își pierde echilibrul sufletesc, simte o apăsare permanentă a unei senzații de disperare, de situație fără ieșire; apatia alternează cu o impulsivitate maladivă. Metabolismul și schimburile energetice sunt date peste cap, tensiunea arterială a victimei scade, ca și metabolismul, bolile cronice (dacă există) se acutizează. În final, omul agresat de ectoplasmă își pierde puterile, își pierde energia, și uneori abandonează orice luptă pentru existență. Victima simte că i se întâmplă ceva de neințeles, dar nici măcar nu încearcă să scape din vârtejul care o trage la fund. Până și medicii au fost neputincioși aici, până de curând.

Cum își găsește ”deochiul” victima? Cel ce este victima deochiului, spre exemplu, va trebui să fie recunoscut de agresorul său, care trimite asupra victimei furia-i ucigătoare: ori își cunoaște victima, ori i-a văzut chipul sau cel puțin îmbrăcămintea (cămașa, spre exemplu).

Deochiul este, de obicei, de trei feluri. Există ”deochiul conștient” (cu intenție), ”deochiul inconștient” (fără intenție) și ”autodeochiul”.

Pericolul cel mai mare îl constituie nu atât starea de nervozitate cât mai ales răutatea. Ura, răutatea, agresivitatea și jignirea, produc cele mai mari daune. Emoțiile, spaima, agitația – nu sunt decât reacții ale creierului la o situație concretă, pe când deochiul și agresiunea energetică sunt consecințe ale unui atac premeditat. Dacă atacatorul îi spune victimei: ”Să orbesti”, ectoplasma trimisă de el se va orienta cu precizie spre ochii celui vizat. Asta nu înseamnă neapărat că persoana în cauza va orbi, deoarece totul se petrece după principiul ”unde-i ața mai subțire, acolo se rupe”; din acest motiv poate ceda alt organ care este mai sensibil; în zona organului bolnav sau slăbit se formează o zonă de vid energetic.

Pentru a ne proteja de atacurile energetice în primul rând trebuie să nu fim supărați, mohorâți și acriți. Calmul și optimismul ne vor fi de un imens ajutor, astfel încât nu vom reprezenta o pradă ușoară pentru gândurile rele ale nimănui. Cu cât vom întreține o stare mai pozitivă, de calm, bună dispoziție, încredere, dragoste, altruism cu atât vom fi mai greu de atacat energetic. În schimb, dacă vom rezona cu gândurile negative, adoptând o stare de tristețe, supărare, agresivitate, ură, invidie, gelozie, vom deveni mult mai ușor victima atacurile negative.

 

Cristian


Dacă vrei să fii primul care primește acrticolele noastre, abonează-te competând formularul de mai jos:

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

   


  Pentru înscriere la cursurile de dezvoltare personala ”Mind4You” completati formalul de mai jos!

   Nume

   Prenume

   Varsta

   Profesia

   Adresa de email

   Telefon

    


    

    

   Views – 26270

   11 Comments

   1. Ping la Petecut Puisor:

    Cred in existenta acestui lucru,astept si alte informati asemanatoare.

   2. Ping la marian:

    Ar fi ideal daca a ti publica anumite metode de aparare impotriva deochiului .

   3. Ping la victoria:

    astept informatii si metode de aparare impotriva atacurilor energetice

   4. Ping la Lucia:

    Deja ne-a dat solutia:calmul, optimismul, buna dispozitie

   5. Ping la claudia jivoin:

    adevarat

   6. Ping la Georgeta:

    Multumesc pentru toate articolele interesante. Va rog totusi daca vreti sa ne spuneti si cum ne vindecam de deochi. Cum ne curatam dupa ce am fost atinsi de aceasta energie malefica. Multumesc!

    • Ping la admin:

     Prin rugaciune si curatare spirituala si ma refer la eliminarea gandurilor negative de: rautare, invidie, ură, gelozie, vorbire de rău (fiecare stie cel mai bine unde greseste si ce ar trebui sa corecteze la el! Trebuie sa tindem catre sfintenie, ceea ce binenteles, este greu de atins. Insa, cu cat eliminam mai mult din gandurile negative, cu atat ne vindecam mai repede de deochi, blestem, vraji si alte astfel de energii negative.

   7. Ping la NITA PETRUTA ANCA:

    OPTIMISMUL, CALMUL SI SENINATATEA ADUC O VIATA BUNA SI SANATATE.

   8. Ping la Maria:

    Eu am inceput prin a arunca din casa. Am aruncat cred ca 2 treimi din tot ce am avut, tot ce nu folosesc sau “poate” voi folosi vreodata. Am pastrat doar strictul necesar. Chiar si hainele sunt numarate, chiar si numarul de perechi de sosete. Am ras totul la sange. Dupa aceea, am gasit un loc definitiv la fiecare lucru ramas. orice obiect, cat de mic, are rolul lui si locul lui in casa, si fiecare membru al familiei, mic si mare, stie ca acolo este locul obiectului si acolo trebuie pus de fiecare data dupa ce l-a folosit, imediat ce a terminat cu el. Farfuriile, suntem trei membri, am doar 4 farfurii in toata casa. Cine mananca, si-o spala, o sterge si o asaza la locul ei, urgent. Este foarte eficient asa, casa e in permanenta curata si ordonata. Casa emeana armonie, organizare si echilibru. De aceea, imi permit sa am o stare psihica linistita, fara grija si lacomia obiectelor, sa am cat mai multe si sa le duc grija, sa adune praf, mizerie, scandaluri in casa datorita lor etc. Mai sunt multe de spus, dar acesta este primul pas pe care l-am facut eu: am aruncat la sange, iar fiecare obiect are locul lui bine stabilit. Toti cei din casa stiu acest lucru si il respecta. Un mare pas inainte!

   9. Ping la Maria:

    Dupa ce am organizat casa foarte bine, am organizat programul tuturor. Am scris pe hartie care sunt scopurile pe termen lung si scurt si, in functie de ele, am organizat programul zilnic al fiecaruia, toti impreuna. Avem ore de masa regulate, de studiu, de shopping, de gatit, de odihna si de plimbare impreuna in aer liber. Educatia copiilor se face aproape numai in aer liber. Fiecare stie ce are de facut in orice moment, in mod concret, iar rezultatele sunt pe masura.

   10. Ping la Tati:

    Cand eram mica ma deocheam ,in timp am invatat sa nu mai fiu vulnerabila citind am inteles despre puterea
    gandurilor ,o pot face si EU ,incerc sa nu FAC rau ,IMI focalizez energiile pt a face bine

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată.

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.