Atunci cand facem rau altora, de fapt ne facem rau singuri!

Oice rau pe care il producem altuia, se va intoarce la un moment dat impotriva noastra, conform principiului ”actiunii si reactiunii”.

O actiune negativa sau chiar un gand negativ pot fi resimtite intr-un mod neplacut de multe alte persoane, nu doar de persoana careia i se adreseaza acel gand negativ. Acest lucru, insa, se va intoarce la un moment dat impotriva noastra ca un bumerang, conform legiii naturii, respectiv a legii actiunii si reactiune. Stinta, mai exact fizica denumeste aceasta lege: ”principiul al III-lea al termodinamicii”.

Gandurile pe care le emitem la un moment dat, raman in spatiul inconjurator sub forma de energie vibrationala. Potrivit legii bumerangului, aceste ganduri, fie ca sunt bune, fie ca sunt rele, se intorc inapoi la noi. De aceea este foarte important sa fim atenti la gandurile noastre, intrucat daca emitem ganduri pozitive se vor intoarce catre noi ganduri pozitive, iar daca vom emite ganduri negative, ne vom lovi mai tarziu de ganduri sau intamplari neplacute.

Din acest motiv, nimeni nu poate face rau altei persoane fara ca, mai devreme sau mai tarziu, sa plateasca pentru faptele sale.

Atunci cand ne gandim la o persoana, se creeaza implicit o legatura energetica intre noi si persoana la care ne gandim, motiv pentru care orice gand negativ adresat acelei persoane reprezinta, in fapt, un atac energetic asupra sa. Atunci cand aveti ganduri negative despre o peroana este bine sa le tineti sub control, incercat sa va ganditi la altceva, evitati sa lasati imaginatia sa va scape de sub control.

Daca lasam imaginatia si gandurile sa ne scape de sub control, nu vom face altceva decat sa ne atacam energetic unii pe altii, iar la final toata lumea va avea de suferit. Nu de putine ori ne simtim obositi, extenuati, lipsiti de vlaga, tristi, plictisiti, anxiosi, nelinistiti si nu stim de ce. Una dintre explicatii poate fi faptul ca am fost atacati energetic sau ca am atacat energetic alte persoane.

Gandirea noastra dispune de o uriasa forta si de aceea este bine sa o dirijam in scopuri pozitive si constructive, iar cand nu reusim acest lucru este bine sa ne rugam.

Atacuri energetice la nivel inconstient se intampla frecvent si in relatiile de cuplu. Acestea apar din cauza neintelegerilor dintre cei doi parteneri, determinate mai ales de dorinta de a controla si a domina. Ceea ce nu stiu oamenii este faptul ca atunci cand controlezi pe cineva nu faci altceva decat sa-i preiei energia, practic te incarci din energia lui, devenind astfel un vampir energetic. Acelasi lucru se intampla si atunci cand ai pretenetii exagerate de la cealalta persoana, iar acest lucru apare mai ales din dependenta fata de celalalt. Cu cat esti mai dependent de cealalta persoana, cu atat sunt mai mari pretentiile si asteptarile pe care le ai de la respectiva persoana.

Dependenta naste agresivitate sau suparare, iar ambele duc la boala. Aceste sentimente negative pot fi compensate numai prin iubire sincera, reala si nu prin iubire bolnavicioasa, obsesiva, sau pasiune. Pasiunea nu inseamna dragoste adevarata.

cristian


Dacă vrei să fii primul care primește acrticolele noastre, abonează-te competând formularul de mai jos:

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

   


  Din 15 aprilie reîncep cursurile de dezvoltare personală ”Mind4You” într-un nou format.

  Rezervă-ți un loc la noul curs de dezvoltare personală ”Mind4You”, completând formularul de mai jos.

   Nume

   Prenume

   Varsta

   Profesia

   Adresa de email

   Telefon


   Citește mai multe despre cursurile de dezvoltare personala ”Mind4You”!

   Views – 3187

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată.

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.