9 Moduri de a bloca un vampir energetic

vampir energeticDat fiind faptul că mulți cititori m-au rugat să revin la articolul despre atacurile energetice și să-l detaliez, în articolul de azi m-am gândit să prezint câteva metode de protecție în fața celui care ne atacă energetic, conștient (voit) sau inconștient (involuntar), denumit în literatura de specialitate ca vampir energetic.  


Care sunt cele 9 moduri prin care putem bloca un vampir energetic?

 1. Meditația zilnică.

Una dintre cele mai importante modalități de a te proteja de manipularea emoțională se află chiar în interiorul tău și este meditația. Atunci când meditezi te scufunzi adând în interiorul tău și vei deschide canalele prin care energia universului va circula prin corpul tău și îți va ridica nivelul de vibrație, astfel încât nu vei mai rezona cu energiile joase, transmise de un vampir energetic. În acest fel, nimeni nu îți va mai putea fura din energie, întrucât meditația îți ridică nivelul vibrațional și te ajută să comunici mai bine cu subconștientul tău, care te va proteja mai bine de gândurile și energiile joase.

Într-un articol viitor voi vorbi numai despre meditație!

 

 1. Zâmbește-le vampirilor energetici.

Deși poate sună puțin ciudat, atunci când zâmbești față de o altă persoană, faci în mod automat un schimb de vibrație pozitivă cu acea persoană. Acest lucru îl va determină pe vampirul energetic să bată în retragere întrucât nu se așteaptă ca cineva să-i răspundă într-un mod pozitiv și pașnic. În mod normal un vampir energetic se simte amenințat de persoanele care au o vibrație înaltă, fie din invidie, din teamă sau chiar din cauza propriilor emoții negative. Pentru a combate un vampir energetic, schimbă un zâmbet cu el și îl vei descuraja, astfel, să te mai atace energetic.

 

 1. NU te implica într-o conversație cu un vampir energetic.

Dacă ai încercat să-i anihilezi intențiile printr-un zâmbet sau printr-o atitudine cordială dar nu ai reușit acest lucru, atunci trebuie să oprești imediat contactul cu acea persoană, dacă este posibil. Unii vampiri energetici nu realizează că se comportă astfel, motiv pentru care conversând în continuare cu ei, nu faci altceva decât să le dai posibilitatea să-ți fure energia. Este mai greu de evitat contactul atunci când în postura de vampir energetic se află o persoană apropiată: un membru al familiei, un prieten, un coleg. În acest caz trebuie să apelezi la puțină diplomație pentru a evita dialogul sau dacă evitarea nu este posibilă măcar să-l reduci ca durată.

 

4.Repetă diverse afirmații pozitive atunci când te simți atacat energetic.

Atunci când simți că cineva te atacă energetic, poți repeta în minte anumite afirmații pozitive care te pot ajuta. Poți să spui o rugăciune pe care o știi pe de rost sau anumite pasaje dintr-o rugăciune. Poți de asemenea să repeți anumite fraze care te pot proteja, cum ar fi: ”subconștienul meu este puternic, mă apără și mă protejează de orice energie negativă”, ”nimeni și nimic nu îmi poate face rău dacă eu nu accept acest lucru”.

 

 1. Încearcă să nu te lași doborât de gândurile negative ce îți sunt trimise.

Chiar dacă vampirii energetici se încarcă furând energia altora, asta nu înseamnă neapărat că și reușesc acest lucru. Vor reuși acest lucru doar cu ajutorul vostru. Gândiți-vă că poate persoana respectivă nu este neapărat rău intenționată și poate a avut o zi proastă sau are o problemă și se află într-o perioadă nu tocmai bună. Nu vă lăsați impresionați și afectați de atitudinea arogantă sau răutăcioasă a celuilalt, manifestați înțelegere și nu răspundeți la răutăți cu aceaiași monedă. Procedând astfel, nu faceți decât să vă lăsați goliți de energie.

 

 1. Încearcă să-i ajuți.

Vampirii energetici, așa cum am zis, au ajuns să se comporte astfel fiindcă s-au abătut de la drumul lor; din slăbiciune, lipsă de credință și superficalitate au ajuns să rezoneze cu gândurile și energiile negative și se învârt într-un cerc vicios din care nu mai pot ieși; prin urmare au nevoie de ajutor. Dacă simți că-i poți ajuta: fă-o! Dacă simți că este prea mult pentru tine acest lucru, atunci oprește dialogul și retrage-te!

 

 1. Curăță-ți aura.

După ce te-ai confruntat cu un vampir energetic, nu uita să-ți cureți și să-ți purifici aura. Cum să faci acest lucru? În primul rând și cel mai important este să meditezi. Meditația poate însemna și rugăciune. Dacă ești o persoană foarte religioasă și simți că rugăciunea are un efect mai bun, atunci roagă-te mai mult. Tot pentru curățarea aurei este bine să faci mișcare zilnic, să mănânci sănătos și să practici exerciții de respirație profundă (abdominală).

Citește și articolul despre respirația abdominală.

 

 1. Menține-ți un nivel ridicat al vibrației energetice.

Așa cum am precizat și mai sus, este foarte important să menții un nivel înal al energiei pentru a bloca atacurile energetice. În acest sens trebuie să ai grijă de sănătatea ta emoțională, mentală și fizică. Trebuie să te iubești pe tine însuți, să ai o stimă de sine ridicată, să meditezi, să te rogi și să petreci cât mai mult timp în mijlocul naturii; natura și soarele au un efect benefic asupra energiei noastre. Expunerea directă la soare ne încarcă cu energie pozitivă, dat fiind faptul că toate particulele subatomice care există în univers și care sunt transmise pe Pamânt de razele solare, există și în corpul uman.

 

 1. Mănâncă sănătos.

Una dintre cele mai bune metode de a te proteja împotriva atacurilor energetice este să ai un corp și o minte sănătoasă. Prin urmare, alimentația este extrem de importantă în acest sens. Citește si articolul despre o alimentație sănătoasă.

cristian

 


 

Pentru înscriere la cursurile de dezvoltare personala ”Mind4You” completati formalul de mai jos!

  Nume

  Prenume

  Varsta

  Profesia

  Adresa de email

  Telefon

   

   

   

   

   

  Views – 32078

  Un comentariu

  1. Ping la Ioana:

   Subconstientul omului ESTE intunericul, comparativ cu vibratia luminii. Nu exista vibratie joasa la om, atat timp cat mecanismul proiectiv trece prin o multime de filtre (inconstient, subconstient, program- ) si apoi trece in actiune. De aceea, atat meditatia (o stare de relaxare fiziologica mai mult) dar si intentia de a ridica vibratia sunt piste false, menite sa induca omul nepregatit in eroare. (din cunoasterea care inca nu s-a zis)

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.