Secretul Inelelor

secretul inelelorNici un obiect pe care-l purtăm nu este rodul întâmplării, acesta având o anume semnificație. Este și cazul inelelor. În acest articol vom dezvălui secretul inelelor. Pornind de la sensul simbolic al fiecărui deget, putem interpreta personalitatea celui ce poartă inele. Există extrem de multe combinații între inele și degete, întrucât se pot purta o sumedenie de inele pe diverse degete, însă în cele ce urmează vom încerca să interpretăm ce simbolizează fiecare deget în parte din cele 10 degete ale mâinilor, pe care se află un singur inel.

 

 Secretul inelelor purtate pe degetele mâinii stângi.

 

Un inel pe degetul mic stâng. Plecând de la simbolistica degetului mic de la mâna stângă care este asociat cu copilăria, amintirile și trecutul nostru, un inel purtat pe acest deget reflectă o personalitate nostalgică, ce visează adesea la perioada copilăriei. Un inel purtat de o femeie pe degetul mic de la mâna stângă ne duce cu gândul la o femeie imatură, cu un comportament de adolescentă; de asemenea poate arăta o femeie seducătoare imatură și donică de sex.

 

Un inel pe degetul inelar stâng. Inelarul stâng este degetul angajamentului, al sentimentelor, al implicării afective, al dragostei dar și al talentului, inspirației. Un inel purtat pe acest deget indică dorința sau nevoia de afecțiune al celui/celei care-l poartă. De asemenea se poate traduce și prin intenția celei ce poartă un inel pe inelarul stâng de a căuta un soț sau un partener de viață.

 

Un inel pe degetul mijlociu stâng. Degetul mijlociu de la mâna stângă simbolizează stima de sine sau imaginea de sine, ceea ce înseamnă că un inel purtat pe acest deget trădează un individ preocupat foarte mult de propria imagine și mai ales de proiecția acesteia în ochii celorlalți. Un inel pe degetul mijlociu stâng ne indică o femeie narcisistă dar care are un complex de inferioritate față de fizicul ei; o femeie care nu se simte tocmai confortabil în pielea ei, nemulțumită fiind de propriul aspect fizic.

 

Un inel pe arătătorul stâng. Arătătorul de la mâna stângă este simbolizează o aparentă supunere, reprezentând aprioric imaginea mamei și totodată trădează gelozia și posesivitatea celui ce-l poartă, chiar dacă de foarte multe ori sentimentul de gelozie este mascat de o generozitate ostentativă.

 

Un inel pe degetul mare stâng. Degetul mare de la mâna stângă simbolizează creativitatea, imaginația, dar în același timp și sensibilitatea și senzualitatea. Persoana care poartă un inel pe acest deget poate fi o femeie sensibilă sau foarte sensibilă, o persoană ce simte nevoia de afecțiune, de mângăiere, complimente, dar nu neapărat cu tentă sexuală, ci mai degrabă emoțională. De asemenea  poate indica o persoană înclinată spre plăceri și egoistă.

 


Secretul inelelor purtate pe degetele mâinii drepte

 

 Un inel pe degetul mic de la mâna dreaptă. Degetul mic de la mâna dreaptă simbolizează trufia, ambiția și curiozitatea. Cel ce poartă un inel pe acest deget este o persoană extrem de ambițioasă, vanitoasă dar și foarte pretențioasă. De cele mai multe ambiția este dusă în extrem și depășește cu mult potențialul acestor persoane.

 

Un inel pe degetul inelar drept. Inelarul de la mâna dreaptă simbolizează dorința de parvenire, tenacitatea și perseverența. Totodată este și degetul automatismelor. Persoana ce poartă un inel pe acest deget poate fi considerată ca lipsită de caracter.

 

Un inel pe degetul mijlociu drept. Degetul mijlociu de la mâna dreaptă este degetul rațiunii și al încrederii în sine. Cel ce poartă un inel pe acest deget și doar atât poate fi considerată o persoană cu un deficit de încredere în sine și o perturbare a organizării mentale. Totodată indică o persoană cu prejudecăți și cu un grad ridicat de intoleranță, o persoană inflexibilă și refractară.

 

Un inel pe arătătorul drept. Arătătorul drept este degetul care acuză, degetul imaginii paterne, al orgoliului, al autorității și al stăpânirii de sine. Cel care poartă un inel pe acest deget trădează un caracter despotic, dictatorial, dacă vorbim de bărbați, iar în ceea ce privește femeia, aceasta caută să înlocuiască imaginea paternă, este femeia care a investit mai mult în carieră decât în viața amoroasă, familială, intimă. Persoanele care poartă un inel pe arătătorul drept nu sunt persoane seducătoare, ci indiviză cărora le place să-și domine anturajul.

 

Un inel pe degetul mare drept. Persoana care poartă un inel pe degetul mare de la mâna dreaptă este de obicei o persoană seducătoare care-și manifestă astfel intenția și dorința pentru amor; degetul mare drept simbolizând dorința sexuală.

Cristian

 


Pentru înscriere la cursurile de dezvoltare personala ”Mind4You” completati formalul de mai jos!

Nume

Prenume

Varsta

Profesia

Adresa de email

Telefon

Ati mai participat la alte cursuri de dezvoltare personala (Da/Nu)

Care sunt ultimile studii pe care le-ati absolvit:
LiceuFacultatePostuniversitareDoctorale

 


Articole recomandate:

 

 

Views – 6824

Un comentariu

  1. Comentariu de N K:

    De ce e totul atat de negativist? Daca porti inele inseamna ca esti un/o ratata sau o persoana fara nici o valoare morala? Nimeni nu este ideal, toti au defecte, dar au si calitati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *