Legatura dintre subconstient si boala

Conform medicului german, Ryke HAMER , fiecare om s-a îmbolnavit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui ȘOC emoțional. El a numit acest șoc, după numele fiului său: Dyrk Hamer Syndrome sau DHS (sindromul Dirk Hamer). Cursul vieții doctorului Hamer avea să se schimbe radical, în luna decembrie a anului 1978, când a primit teribila veste că fiul său Dirk, de doar 19 ani, a fost împușcat mortal. Mai mult decât atât, la câteva luni de la eveniment a murit și soția lui.

 

Aceste șocuri l-au rănit profund, însă, ca și cum n-ar fi fost destul, peste câteva luni s-a îmbolnăvit de cancer. Ajunsese un doctor care trata pancienții de cancer, iar în paralel trebuia să se trateze pe el însuși de cancer.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit să le urmeze și el, însă nu mai avea încredere în ele. Povestind zilnic cu pacienții pe care-i trata de cancer, a constatat că fiecare dintre ei a suferit un șoc emoțional puternic, cu mai puțin de un an sau maximum doi în urma. A realizat că același tip de șoc puternic, pe care-l descriau mulți pacienți, l-a avut și soția lui, în momentul în care a murit copilul, și dr. Hamer însuși, când a rămas fără familie. În urma acestor constatări, a intuit o posibilă legătură între șocurile emoționale și cancer.

Noua medicină pornește de la Regula de Fier a Bolilor Grave:

 1. Fiecare cancer sau altă afectiune gravă, are drept cauză un CONFLICT care generează UN ȘOC EMOȚIONAL numit DHS (Sindromul Dirk Hamer), care îmbolnăvește omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglari în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ.
 2. Tipul conflictului care a generat ȘOCUL EMOȚIONAL (DHS) determină ZONA în care apar vibrații anormale în creier.  Zona de pe creier în care apar aceste inele concentrice, determină organul în care va apărea boala.
 3. Cu cât durează mai mult conflictul, cu atât se îmbolnăvește mai rău organul corespunzător acestui tip de conflict

 

 

Legatura dintre subconstient si boala

Legatura dintre organ si conflictele emotionale. Boli la: Colon – Conflict peste care nu poti trece nicicum; Oase -Lipsa stimei de sine, inferioritate ; Intestinul subtire –  Ura care nu poate fi digerata; Uter – Sentiment de inferioritate sexuala; Prostata – Conflict/cearta pe latura sexualitatii; Tiroida – Te simti neputincios, fara control; Plamani – Frica puternica fata de alta persoana; Piele – Lipsa integritatii, om coruptibil, fara coloana vertebrala; Testicule, Ovare – Pierdere valoroasa, ce nu poate fi recuperata; Pancreas – Conflict cu membrii familiei ; Urechea interna – Sentimentul de imposibilitate de a afla ce vrei – adevarul; Sanaul stang – Conflict care pun in pericol copilul, casa, familia; Sanul drept – Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale; Rectul – Frica de a fi nefolositor; Gura – Nu poti mesteca (suporta) o problema/situatie; Caile respiratoprii – Conflict teritorial (nesigur in privinta casei); Laringe – Frica Frica si ingrijorare pentru un anumit eveniment; Stomacul – Ai inghitit prea multe impotriva vointei tale; Esofag – Dorinta acuta de a refuza, de a nu ‘inghiti’; Inima – Frustrare legata de copii; Cervixul – Frustrare adanca si persistenta; Glandele suprarenale – Te indrepti intr-o directie in care refuzi sa mergi; Ficat – Frica (stress) de a ramane fara manacre (bani pt a procura mancare) sau iti simti viata in pericol.

Cristian

 


 

Pentru înscriere la cursurile de dezvoltare personala ”Mind4You” completati formalul de mai jos!

  Nume

  Prenume

  Orasul in care locuiti

  Varsta

  Profesia

  Adresa de email

  Telefon

  Ati mai participat la alte cursuri de dezvoltare personala (Da/Nu)

  Care sunt ultimile studii pe care le-ati absolvit:
  LiceuFacultatePostuniversitareDoctorale

  Views – 3626

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.